Waarom werkt Aloë Vera zo goed?

Schoonheidsverzorging

Met behulp van natuurlijke cosmetica is dé trend en niet alleen bij mensen die toch al milieubewust zijn. Terwijl veel cosmeticafabrikanten gebruik maken van inheemse planten en hun werkzame bestanddelen, heeft de firma DEYNIQUE gekozen voor een in de cosmetische traditie “oeroude” plant, die uit Egypte afkomstig is: ALOË VERA. Volgens de legenden had Cleopatra haar buitengewone schoonheid aan deze plant te danken. Bij Alfa Beauty bevindt u zich in goed gezelschap! De voor een deel ongelooflijke krachten die in het sap van deze plant zijn opgeslagen, laten zich karakteriseren door de volgende eigenschappen:

  • Aloë Vera bevordert de doorbloeding en de celvernieuwing ook in de dieper gelegen huidlagen. Voor een doeltreffende regeneratie van de huid is dit een basisvoorwaarde.
  • Deynique is beroemd geworden door de bio-face-lifting.
  • Aloë Vera werkt vochtvasthoudend. Het verouderingsproces van de huid wordt aanzienlijk afgeremd.

 

Het grote succes van de Deynique-cosmetica begon in Hollywood, waar de Aloë Vera van Deynique als geheim wapen werd gebruikt bij filmsterren. Mocht u zich afvragen hoe het mogelijk is dat al die sterren nauwelijks lijken te verouderen: de cosmetische behandeling (zonder chirurgische ingrepen) met Aloë Vera vormt hiervan de basis. Alleen Deynique-specialistes beschikken voor hun omvangrijke programma over de natuurlijke cosmetica van Deynique. Dit onderstreept maar weer eens hoe belangrijk het is een kwaliteitsbehandeling door een schoonheidsspecialiste te ondergaan. Regelmatig gebruik van Aloë Vera-cosmetica betekent langdurig succes!!

Interesse gewekt? Maak een afspraak via het contact formulier of bel 06 36 31 68 96

Afspraak maken