Systeemverzorging

Een goede systeemverzorging bestaat uit twee componenten. De verzorgende behandelingen bij Alfa Beauty, worden thuis met de daarop afgestemde producten voortgezet.

Alle producten werken synergetisch. Dat betekent: ze vullen elkaar aan.

Het voordeel is: het biologische systeem in de huid wordt geactiveerd.

Daartoe behoort de doorbloeding, versteviging, verzachting van het bindweefsel, vetreductie en vochttoevoer. In minder dan 4 minuten ervaart de huid een totaalverzorging. Meer is nauwelijks mogelijk.

 

Waarom is een systeem in uw huidverzorging belangrijk?

 

Door met regelmaat de huid te reinigen (stap 1-2), te verbeteren en te verstevigen (stap 3-5) en te onderhouden en beschermen (stap 6), krijgt u een optimaal effect.

Stap 1   Reinigen 
Neem de hoeveelheid ter grootte van een erwt. Maak met uw handen en een klein beetje koel water, schuim. Wrijf met uw handen over uw gez. Afspoelen met ruim water. Indien nodig (bij make-up gebruik) dit nogmaals herhalen en weer afspoelen met ruim water.

Stap 2   Zuurgraad herstellen 
Neem een droge watten pad en bevochtig deze met enkele druppels van de door ons geadviseerde freshener of tonic. Ga zachtjes over uw gezicht. Watten pad omdraaien en nogmaals nareinigen. Chloor en kalkresten worden afgenomen en de PH (zuurgraad) van uw huid herstelt zich.

Stap 3   Gel 
Aloë Vera Gel ter grootte van een euro aanbrengen op het gelaat.

Stap 4   Olie 
Verdeel vervolgens op de nog vochtige huid, TWEE druppels koudgeperste olie over uw gelaat. Dit stimuleert de doorbloeding. Verharding van het weefsel wordt tegengegaan en vrije radicalen worden tegengehouden.

Stap 5   Moisturizer 
Moisture crème of Moisture lotion in een juiste hoeveelheid aanbrengen. Moisture crème remt de talgproductie. Moisture lotion stimuleert de talgproductie.

Stap 6   Beschermingscrème 
Kleine hoeveelheid crème beschermt uw huid gedurende 12 uur en geeft uw huid precies de juiste dosis werkstoffen.
De samenwerking van GEL, OLIE, en MOISTURIZER zorgt voor een beter transport van de werkstoffen, een betere celstofwisseling en bevrijdt de huid van ballaststoffen.

 

Hoe consequenter en regelmatiger u deze verzorgingsroutine uitvoert, des te langzamer verloopt het verouderingsproces.

 

EN DAT IS NU JUIST WAAROM SYSTEEMVERZORGING ZO BELANGRIJK IS! 

De 6 stappen van Deynique werken op de langere termijn als een permanente schoonheidskuur.

Verzorgende producten functioneren niet alleen met hun bestanddelen en inhoudelijke stoffen. Ze functioneren als een deel van het geheel, van een systeem dat in zijn totaliteit functioneert. Dat is ook de reden waarom de Deynique basisverzorging als systeem werd ontwikkeld. Elk product heeft zijn eigen nut en elk product ondersteunt het nut van het andere product.

Samen levert dat één geheel op, waardoor een maximaal welzijn en maximale schoonheid worden bereikt.