Quattro

QUATTRO, één design met vier functionaliteiten

 

Alfa Beauty Schoonheidssalon beschikt over de geavanceerde Quattro-apparatuur, een apparaat met vier verschillende functies, t.w. de Skin scrubber, de diamantmicrodermabrasie, mesotherapie en de SpotAway®. 

 

 

Skin scrubber

De skin scrubber geeft u de mogelijkheid om de huid diep te reinigen. Poriën worden schoongemaakt door middel van trillingen. Terwijl u het handstuk over de huid beweegt ziet u letterlijk het vuil uit de huid komen. Ideaal als voorbehandeling voor de onreine huid. Denk aan acne en verstopte poriën rond de neus. Deze zijn met de Skin Scrubber eenvoudig te verwijderen.

Diamantmicrodermabrasie

Diamantmicrodermabrasie is een geheel nieuwe manier van peelen door diamanten opzetstukjes die zacht de huid polijsten. De bovenste huidlaag wordt verwijderd waardoor er een nieuwe gladde huid tevoorschijn komt. Diamantmicrodermabrasie geeft onmiddellijk een zachte, gladde en frisse huid.

Het afslijpen van de bovenste (dode) huidlaag en het vacuüm van het microdermabrasie-apparaat veroorzaakt een natuurlijk proces. Door de microdermabrasiebehandeling wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. De huid blijft intact en de behandeling is pijnloos.
Diamantmicrodermabrasie wordt vaak gebruikt als voorbehandeling zodat werkstoffen dieper de huid in kunnen komen.

 

Mesotherapie

Mesotherapie wordt gebruikt voor het diep laten inwerken van werkstoffen, het bevorderen van de doorbloeding en het verbeteren van de microcirculatie in de huidcellen. Dit ter behandeling van huidveroudering, als anti-aging techniek, en ter bestrijding van rimpels. Hoe werkt het?

Mesotherapie is een behandeling,waarbij werkzame stoffen via de porien naar diepere huidlagen gebracht zonder gebruik te maken van injecties.
Mesotherapie is gebaseerd op het principe van electro-impulsen (electrophratie) korte impulsen op cellen en weefsels. Deze electro-impulsen werken in de ruimtes tussen de cellen en mobiliseren deze.

Allereerst worden de celafvalstoffen in beweging gebracht, zodat de ruimtes tussen de cellen worden schoongemaakt.
Binnen een fractie van een seconde veranderen moleculen en ontstaat er een ultrakleine porie; de huid wordt meer doorlaatbaar, kan dus veel meer werkzamen stoffen opnemen.

Hier door kunnen werkstoffen in de middelste huidlaag (mesoderm) worden ingesluisd. De basis van de vloeistof Collageen of Hyaluronzuur, een stof die zorgt voor soepelheid en vochtbinding. Daarnaast zorgt mesotherapie voor een stimulering van de stofwisseling en voor het op gang komen van de bloedcirculatie.

De meest geschikte plaatsen om mesotherapie toe te passen zijn het gezicht, hals, buik, benen en dijen. Mesotherapie helpt bij cellulite, plaatselijke vetophopingen, fijne rimpels en een droge of ruwe huid.

Bij Alfa Beauty Schoonheidssalon, waar men beschikt over een Quattro-apparaat, heeft de schoonheidsspecialiste een opleiding gevolgd om mesotherapie op de juiste wijze toe te passen, zodat een optimaal effect kan worden bereikt.

SpotAway®

Met de SpotAway® verwijdert u eenvoudig en effectief kleine onregelmatigheden, zoals ouderdomsvlekjes, steelwratjes en Spinnaevi.

 

Steelwratjes, weg ermee!

Een steelwratje of fibroom is een vrij kleine, ontsierende uitstulping op de huid in de vorm van een steeltje of bobbeltje, meestal aan de hals, de romp, de liezen of de oksel. Een steelwratje kan ook in het gezicht voorkomen. Het zijn gesteelde rubberachtige, zachte goedaardige (benigne) huidtumoren; het is een onderhuids bindweefselgezwel of tumor. Meestal zijn ze huidkleurig, maar het kan ook licht gepigmenteerd zijn. Meestal gaat het om een enkel steelwratje en soms komen ze in groepjes voor. Steelwratjes zijn niet besmettelijk.

 

Hoe kan dit worden behandeld?

Het wordt afgeraden om zelf deze wratjes af te knippen. De huisarts of de schoonheidsspecialist kan daar wel goed mee omgaan. Zo ook bij Alfa Beauty.
Er zijn meerdere methodes mogelijk. In geval van een laserbehandeling, werkt het als volgt. Eerst wordt de huid ontsmet door middel van alcohol. Daarna wordt de naald van een laserapparaat tegen een steelwratje gebracht, waardoor het wratje zal opwarmen en verschrompelen tot een korstje. Over het algemeen kunnen de huidoneffenheden in één behandeling verwijderd worden.
Het resultaat van de behandeling zal zijn dat de steelwratjes binnen ongeveer een week na de behandeling verdwijnen.

Neem voor meer informatie contact op met uw schoonheidsspecialist.